Nota d'agraïment als treballadors arran de l'atemptat d'ahir a Barcelona

El gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Vicenç Martínez Ibáñez, ha volgut fer una nota d'agraïment als treballadors arran de l'atemptat d'ahir a Barcelona.

17/08/2017

Benvolgudes i benvolguts,


En aquestes hores tristes pels esdeveniments que estan passant, vull fer-vos arribar l’agraïment més sincer i profund a tots els professionals que heu estat en el lloc de treball en aquest desplegament del pla de catàstrofes. Tant els que ja hi éreu per la vostra feina ordinària, com els que vàreu venir de manera voluntària.

Una vegada més, demostrem que l’actitud de tots professionals de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i de tot el Campus Vall d’Hebron està al servei de la ciutadania.

Forta abraçada a cadascú.

Atentament,

Vicenç Martínez Ibáñez
HUVH-Campus
Gerent

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.