Oferim 149 places de resident per formar-te, entre 46 especialitats diferents

Per tal que els i les futurs residents puguin conèixer com seria la seva formació a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, del 7 a l’11 de març se celebrarà la Setmana de Portes Obertes (consulta tota la informació a vallhebron.com/residents).

22/02/2022

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ofereix 149 places de residents de 46 especialitats de Medicina, Farmàcia, Infermeria, Física, Química, Biologia i Psicologia. Si vols conèixer de prop com és la vida del resident a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i les oportunitats que té, del 7 a l’11 de març  pots participar a la Setmana de Portes Obertes (consulta tota la informació a vallhebron.com/Residents). Si vols inscriure’t a les visites presencials de la teva especialitat (les places són limitades) o vols registrar-te per seguir les visites telemàtiques per especialitats, consulta aquest programa.

Vols portar la nostra bata? Assisteix a la Setmana de Portes Obertes de Vall d’Hebron!

El complex hospitalari més gran de Catalunya i un dels més grans a nivell estatal

Vall d’Hebron és el complex hospitalari més gran de Catalunya i un dels més grans a nivell estatal, cosa que t’ofereix la possibilitat de treballar amb equips multidisciplinaris amb gran nivell assistencial i docent . Des del punt de vista assistencial, som un centre de referència per a moltes patologies com demostra el fet que l’Hospital encapçala els rànquings amb 36 acreditacions CSUR (Centre, Servei o Unitat de Referència) i participa en 20 ERN (Xarxes de Referència Europees, per les seves sigles en anglès) com a membres de ple dret. En l’àmbit català, Vall d’Hebron pertany a 8 XUEC (Xarxes d’Unitats d’Expertesa Clínica) en malalties minoritàries.

El compromís amb la docència comprèn des de la formació de grau i de postgrau i fins a la superespecialització, la qual cosa suposa tecnologia puntera, moltes àrees monogràfiques i contacte amb altres centres d’àmbit nacional i internacional. Concretament, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron compta amb 575 residents propis i fins a 300 rotants d’altres centres que cada any venen a completar la seva formació amb nosaltres.

Durant la residència cuidem la formació complementària i molt especialment les activitats de simulació que es desenvolupen al nostre Centre de Simulació Clínica Avançada, on es completa la formació en habilitats tècniques i no tècniques.

A més t’oferim la possibilitat d’iniciar-te en recerca biomèdica oferint-te formació bàsica i ajuts en acabar la residència per tal de poder continuar un any més amb els teus projectes de recerca. Vall d’Hebron és un dels 10 centres del món amb un nombre més gran d’assajos clínics, més complexos i en fases més primerenques. Existeix, a més, la possibilitat de fer rotacions opcionals al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

La gran majoria de les 46 especialitats i recerca biomèdica es fan per complet a les instal·lacions pròpies de Vall d’Hebron.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.