Participem en un grup de diferents institucions sanitàries de Barcelona per innovar en salut

La Comissió d’Innovació de Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari participa en una iniciativa que connecta diferents institucions de Barcelona per potenciar la innovació en salut. Eva Aurín, Cap de la Unitat d’Innovació i Salut Digital de l’Hospital Vall d’Hebron i secretària de la Comissió d’Innovació, i el Dr. César Velasco, Director d’Innovació i Gestió Integral de la Informació de l’Hospital, formen part d’aquesta nova iniciativa.

24/09/2018

El Centre d’Innovació i Desenvolupament Infermer (IDIC) del Col·legi d’Infermers de Barcelona (COIB) ha impulsat un grup de treball que reuneix directors i responsables de departaments d’innovació de diferents institucions sanitàries de la demarcació de Barcelona, amb la idea d’esdevenir un referent en l’àmbit de la innovació i la salut. Un total de tretze professionals (dos de Vall d’Hebron) formen part d’aquest nou grup d’innovació.

Tal com revela el Baròmetre de la Innovació a Catalunya 2017 elaborat per ACCIÓ, en els últims anys les empreses aposten per augmentar els recursos destinats a l’activitat innovadora per la necessitat d’obtenir productes nous i serveis millorats. El nou grup de treball planteja crear una macroxarxa d’innovació, que a més a més de compartir projectes innovadors en salut gestioni la innovació existent per evitar duplicitats en el territori i aglutinar esforços per aportar un valor diferencial.

A Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus tenim clar que la innovació és clau per a millorar els serveis i l’atenció. Per aquest motiu, s’ha creat Jo Innovo, on professionals de tot de l’Hospital van presentar 170 propostes per a millorar el dia a dia dels pacients.

Eva Aurín és llicenciada en Química per la UB i International MBA por "La Salle" - Universitat Ramon Llull. Té més d’11 anys d’experiència en l’entorn sanitari, tant en el sector de l’atenció primària com en l’hospitalària. Actualment administra diferents projectes innovadors basats en les últimes tecnologies, com la Realitat Virtual, Big Data o Intel·ligència Artificial.

El Dr. Cèsar Velasco és especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública i la seva experiència es centra en el camp de la salut global, l’epidemiologia i la innovació sanitària. Ha treballat com a epidemiòleg i expert en institucions internacionals com l’Organització Mundial de la Salut i al Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties. Després de la seva experiència en Salut Global es va centrar en la innovació assistencial i l’excel·lència del sistema sanitari públic.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.