Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a recerca
Donació per a hospital
Dijous 4 d’octubre, la Sala d’Actes del Pavelló Docent de l’Hospital Vall d’Hebron va acollir la preestrena del documental “Peixos d’aigua dolça”. Aquest documental està impulsat per la Federació Catalana d’Autisme (Feca) i explica el dia a dia de dues persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA o autisme), la Mariona, de 23 anys i en Marc, de 10.
La Federació Catalana d'Autisme va preestrenar el documental “Peixos d'aigua dolça” a la Sala d’Actes de l’Hospital Vall d’Hebron. El documental explica el dia a dia de dues persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA o autisme), la Mariona, de 23 anys i en Marc, de 10. Es tracta d’una producció de la Federació Catalana d’Autisme que ha tingut el suport de l’Obra Social “La Caixa” i de la Generalitat de Catalunya. El dia 16 d’octubre el programa "Sense Ficció" de TV3 estrenarà el documental.
El Dr. Josep Antoni Ramos-Quiroga, cap del Servei de Psiquiatria, va assenyalar la importància de "treballar amb la Federació Catalana d'Autisme per millorar l'atenció dels pacients" i la Dra. Laura Gisbert, coordinadora del Programa d’Autisme del Servei de Psiquiatria, va moderar el debat posterior a l'emissió del documental.
El documental, dirigit per Marc Serena i Biel Mauri, ha aconseguit el premi del públic al Primer Festival de Cinema i Discapacitat de Cullera (València) i un esment especial per a la protagonista, Mariona López, en el Festival de Cinema de Girona. En aquest treball es posa sobre la taula com viuen les famílies un diagnòstic de TEA, les respostes que donen l'escola i la sanitat pública, i la lluita constant contra l'estigma i les etiquetes que avui dia encara arrosseguen les persones amb autisme. “El diagnòstic equival a una lluita sagnant, compartida amb moltes altres famílies. Hem fet aquest documental amb l'objectiu d'explicar què s'amaga darrere d'aquesta etiqueta: grans persones que només cal saber veure”, explica Biel Mauri.
En aquest enllaç pots veure un tràiler del documental.
Selecciona el butlletí que vols rebre:
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.