Primera presa de contacte amb Vall d’Hebron dels futurs emprenedors en salut del programa d·HEALTH Barcelona

Els fellows del d·HEALTH Barcelona faran la seva estada en el Servei de Diagnòstic per la Imatge i Medicina Nuclear de Vall d’Hebron a partir del proper dilluns.

19/02/2020

El Dr. Antonio Roman, Director Assistencial de Vall d’Hebron; el Dr. Manel Escobar, Director Clínic del Servei de Diagnòstic per la Imatge i Medicina Nuclear; i Martí Archs, de la Unitat d’Innovació del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), han donat la benvinguda als fellows del programa d·HEALTH Barcelona, impulsat per Biocat dins la seva línia de desenvolupament de talent Moebio, en un acte que també ha comptat amb la participació de la Dra. Núria Martí, directora del Departament d’Innovació de Biocat.

Els futurs emprenedors en el sector de la salut del programa d·HEALTH Barcelona faran la seva estada en el Servei de Diagnòstic per la Imatge i Medicina Nuclear de Vall d’Hebron a partir de dilluns 24 de febrer. Enguany els fellows seleccionats per fer l’estada a Vall d’Hebron són el biotecnòleg Nicolás Ensesa, el bioquímic Pedro Jesús Vidal, l’enginyer bioquímic Guilherme Meneses; i Dora Panayotova, especialista en design thinking amb formació empresarial. Tots quatre faran una immersió al Servei de Diagnòstic per la Imatge i Medicina Nuclear de Vall d’Hebron fins al 17 d’abril i tindran ocasió de detectar necessitats clíniques no resoltes o protocols susceptibles de ser millorats.

En el decurs de l’acte, el Dr. Manel Escobar ha presentat als assistents el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus i el Servei de Diagnòstic per la Imatge i Medicina Nuclear. Per part seva, el Dr. Jordi Andreu, del Servei de Diagnòstic per la Imatge i Medicina Nuclear, ha explicat els detalls de l’estada formativa a Vall d’Hebron dels quatre fellows de d·HEALTH Barcelona seleccionats. Els participants del programa tindran l’oportunitat de conèixer l’àrea de Radiologia Intervencionista de Vall d’Hebron. També exploraran els nous reptes que planteja el camp de radiologia de la dona i els avenços en intel·ligència artificial aplicada a la radiologia.

En la passada edició, els participants del programa d·HEALTH Barcelona van fer la seva estada al Servei de Psiquiatria de Vall d’Hebron.  Gràcies a la seva immersió clínica van crear un projecte per desenvolupar una plataforma digital per a pacients amb trastorn bipolar.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.