Prop de 500 inscripcions a les Jornades de Portes Obertes per a futurs residents

Enguany, amb la tornada definitiva a la presencialitat, s’han registrat prop de 500 inscripcions a les Jornades de Portes Obertes de Vall d’Hebron per a futurs residents interessats en les 155 places ofertes de 46 especialitats.

21/03/2023

Les Jornades de Portes Obertes s’han inaugurat avui en un acte de benvinguda al Pavelló Docent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que també s’ha pogut seguir en línia. Han participat els responsables de Docència de l’Hospital així com els vocals de residents en la Comissió de Docència. 

“Estem esperant amb molta il·lusió els 155 nous companys que s’incorporaran als nostres equips com a residents. Cada any ens renovem amb l’arribada d’aquests nous professionals que ens impulsen per continuar donant el millor i adaptar-nos als canvis i nous reptes. Aquest és l’esperit que volem transmetre a totes les persones que venen a les Portes Obertes de Vall d’Hebron”, ha explicat la Dra. Mónica Rodríguez, Directora de Docència.

Per la serva part, el Dr. Marcos Pérez, tutor de residents i adjunt clínic associat a Docència, ha destacat “l’entusiasme” amb el que els professionals de l’Hospital s’ha preparat per rebre els futurs residents. “Residents i tutors s'han organitzat perquè els futurs residents del nostre hospital se submergeixin i coneguin les diferents àrees”, ha comentat.

Durant la benvinguda, s’han presentat els trets característics de la convocatòria d’aquest any i també s’han resolt els dubtes més freqüents. A continuació, s’ha acompanyat els residents a les visites pels diferents serveis de l’Hospital en els quals estan interessats.

Des d’avui i fins dijous, s’aniran succeint les visites, a les 15 i a les 16 hores cada tarda. Els tutors de les especialitats ofertes, així com residents, són els amfitrions d’aquestes visites que serveixen per conèixer de primera mà com s’organitza l’Hospital així com per plantejar preguntes que poden anar sorgint.

Podran accedir a les places de futurs residents graduats i graduades en medicina, farmàcia, biologia, química, física, infermeria i psicologia. Vall d’Hebron posa a la seva disposició un web on hi ha tota la informació de les diferents unitats docents o la possibilitat de contactar amb tutors o residents, entre d’altres: https://www.vallhebron.com/residents
 
 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.