Recta final de les obres del nou Hospital de Dia Pediàtric Polivalent de Vall d’Hebron

Les instal·lacions estan orientades a la millora de la qualitat de vida dels pacients i els seus familiars perquè permetran la realització de proves i l'administració de medicació parenteral als pacients sense necessitat d'ingrés hospitalari.

19/01/2021

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron tindrà un nou Hospital de Dia Pediàtric Polivalent. Estarà situat al mateix lloc on hi havia l’anterior Hospital de Dia però disposarà de més espai gràcies al que s’ha alliberat pel trasllat de consultes antigues a les noves Consultes Externes pediàtriques inaugurades el passat 18 de desembre. Les instal·lacions estan orientades a la millora de la qualitat dels pacients i els seus familiars perquè permetran la realització de proves i l'administració de medicació parenteral als pacients sense necessitat d'ingrés hospitalari.

S’hi atendran més de 1.000 pacients a l’any, tant pacients crònics complexos (com per exemple immunodeficiències primàries o secundàries o malalties minoritàries, pacients crònics com ara diabètics o asmàtics i, per últim, pacients aguts, que són els que requereixen un tractament o cura puntual o una prova diagnòstica. El disseny dels espais s’ha fet seguint el criteri de la humanització, és a dir, adaptant el disseny i la decoració de la sala d’espera i de les àrees de tractament i educació perquè sigui al més confortable i amè possible tant per als nens i nenes com per als acompanyants.

L’Hospital de Dia Pediàtric Polivalent serà una realitat gràcies a la PID FOUNDATION, que ha recaptat tots els fons necessaris per a la reforma a través de diversos col·laboradors, d’entre els quals destaquen la Fundación Joan Ribas Araquistain, la Jeffrey Modell Foundation, la Fundació del RCD Espanyol, Hewlett-Packard (HP), Barcelona Comerç i l’Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris (ACADIP).

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.