Sant Jordi omplirà de roses Vall d’Hebron

Aquest Sant Jordi Vall d’Hebron s’omplirà de roses solidàries, gràcies a una acció conjunta amb Ferrocarrils de la Generalitat. L’acció consistirà en repartir “Roses amb Cor” que els passatgers de ferrocarrils hauran d’omplir amb els seus millors desitjos i que el dia 23 s’entregaran als pacients de l’Hospital.

12/04/2018

A Vall d’Hebron celebrarem la Diada de Sant Jordi amb un marcat esperit solidari. Gràcies a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, es distribuiran unes roses solidàries en què els passatgers que viatgin el dia 17 d’abril podran omplir i en enviar missatges d’ànim que el dia de Sant Jordi s’entregaran en mà als pacients del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. 

L'acció serà possible gràcies a un equip de voluntaris, entre els qual hi ha els Papallassos, que ajudaran a repartir i recollir les roses a les estacions de la línia Barcelona-Vallès, de Plaça Catalunya, Provença, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa; i també Plaça Espanya. La jornada solidària començarà a les 9.30 h del matí i acabarà a les 19.30 h. 

Entre el 17 i el 23 d’abril, també pots compartir el teu missatge d’esperança amb els pacients del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus a través de l’etiqueta #RosesAmbCor a Facebook, Twitter i Instagram.

Les roses s’entregaran el dia de Sant Jordi, juntament amb llibres i punts de llibre a tots els pacients de l’Hospital. Els llibres són recollits al llarg de l’any per diferents donacions de pacients, professionals, familiars o acompanyants de Vall d’Hebron. 

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus compta amb un Projecte Estratègic d’Humanització per rebaixar l’estrès dels pacients i afavorir la seva recuperació. Per això, Vall d’Hebron promou, impulsa i participa en activitats i projectes dirigits a fer que l’estada dels pacients sigui més agradable.

 

Viu Sant Jordi a Vall d'Hebron

Aquest Sant Jordi ve carregat d'activitats a Vall d'Hebron que començaran a primera hora del matí amb la instal·lació de paradetes de roses a tot el recinte i als vestíbuls de l'Hospital.

Començarem el 20 d'abril amb la lectura de a lectura de contes, poemes i rondalles a càrrec de l'alumnat de l’Institut Joan Fuster per als pacients de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. A les 10.00 h Hospital de Dia de Neurorehabilitació de la planta 4 i a les 11.30 h per a tots els pacients de la mateixa planta.

El Dia de Sant Jordi a les 13.00 h la Coral de l'Hospital actuarà al gimnàs de la plata 4 de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats i a les 14:00 h al vestíbul de l'Hospital General.

Durant tot el dia entregarem als pacients les roses amb cor amb els missatges dels passatgers dels Ferrocarrils, llibres i punts de llibre. Els nens i nenes rebran el llibre "La llegenda de Sant Jordi alternativa”.

 

Una rosa per la recerca

Com cada any, per tal de recollir fons per la recerca hi haurà una parada de venta de roses al vestíbul de l’Hospital General de Vall d’Hebron i a Passeig de Gràcia, de 9h a 14h. Tots els diners que es recaptin amb aquesta acció aniran destinats a la creació del Nou Centre de Neonatologia Avançada, que pretén posar el nadó i la seva família al centre de les cures intensives. Descobreix més sobre la campanya i col·labora a: www.ambtucomacasa.com

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.