Per Sant Jordi, roses solidàries, punts de llibre i una festa participativa

Impulsem un cop més l’acció #CadaPacientUnaRosa en què es demana a tothom que regali roses solidàries de Vall d’Hebron a pacients. A més, es repartiran gairebé 12.000 punts de llibre entre els professionals i gaudirem d'una festa participativa.

11/04/2023

S'acosta Sant Jordi! I, un any més, a Vall d’Hebron volem celebrar aquesta diada tan especial fent que els pacients que estiguin ingressats durant el cap de setmana de Sant Jordi i els que acudeixin a l’Hospital de Dia rebin una rosa. Perquè encara que pugui semblar només un petit detall, una única rosa pot arribar a alegrar el dia d'un pacient de l’Hospital. Per això, impulsem un cop més l’acció #CadaPacientUnaRosa en què es demana a tota la ciutadania que regali roses solidàries de Vall d’Hebron a pacients mitjançant aquesta web feta per a l’ocasió. A més, aquestes roses són molt especials perquè són triplement solidàries. Els diners aniran destinats a:

  1. Projectes d'humanització i innovació que impacten de forma positiva en el benestar emocional dels pacients i que converteixen l’Hospital en un lloc més agradable per a pacients i familiars.
  2. Projectes d'investigació biomèdica que ajuden a trobar solucions a malalties que actualment no tenen cura i milloren tractaments actuals.
  3. Al l’entitat El Lloc de la Dona, ja que totes les roses han estat elaborades a mà, una per una, per part de membres d'aquesta entitat creada per ajudar dones que viuen en situació d’exclusió social.

Punts de llibre de Sant Jordi per a tots els i les professionals

Enguany, volem que tots els i les professionals de Vall d'Hebron s'enduguin un obsequi de Sant Jordi. Per això, del 21 al 23 d'abril repartirem gairebé 12.000 punts de llibre pels diferents edificis del Campus. Estigues atent perquè properament explicarem com podràs endur-te el teu.

Apunta-t'ho al calendari: el 21 d'abril, festa de professionals participativa

Com ja saps, les últimes setmanes hem proposat a tots els i les professionals del Campus que ens mostrin el seu talent artístic. Així, el 21 d'abril, de 12.00 a 16.00 hores tindrà lloc la festa participativa en la qual actuaran una dotzena de professionals. Serà a la plaça Messi i no cal inscripció prèvia. Aviat donarem més detalls del programa. No et perdis la festa!

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.