Som el 5è millor hospital públic de l'Estat i tenim el millor Servei d'Oncologia Mèdica segons el Monitor de Reputació Sanitària

L'estudi també indica que som el 5è hospital amb millor equip de gestió segons els directius d'hospitals i que els directius d’empreses farmacèutiques ens consideren l’hospital més reputat de l'Estat. També destaca que els nostres serveis de Pediatria i de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia són els segons millors a nivell estatal.

27/11/2019

El Monitor de Reputació Sanitària de Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa) del 2019 assenyala que l’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el 5è millor hospital públic de l’Estat. Segons l’estudi, a més, el Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital, que té com a cap el Dr. Josep Tabernero, és el millor a nivell estatal. També indica que som el 5è hospital amb millor equip de gestió segons els directius d'hospitals. A més, els directius d’empreses farmacèutiques ens consideren l’hospital més reputat.

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) de Merco és l'únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol. Per a realitzar l'estudi, es fa servir una metodologia que combina la percepció del públic amb la realitat del sector. Es tracta de la sisena edició d'aquest estudi, que avalua la reputació sanitària en diferents categories: Serveis Hospitalaris, Hospitals, Laboratoris Farmacèutics, Empreses de Tecnologia, Empreses de Dispositius Biomèdics, Asseguradores de Salut, Centres de Salut i Fabricants de Productes Sanitaris. Per a realitzar l’estudi, Merco compta amb el suport d'un consell assessor format per representants del Consell General de Metges i del Consell General d'Infermeria, associacions de pacients, periodistes i comunicadors sanitaris, així com persones de reconegut prestigi i trajectòria en la sanitat espanyola.

El rànquing també destaca que vuit dels nostres serveis estan entre els tres millors de l’Estat: el nostre Servei d'Oncologia Mèdica és el primer en la seva tipologia, els nostres serveis de Pediatria i de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia són els segons millors i els d'Al·lergologia, Obstetrícia i Ginecologia, Cardiologia, Medicina Intensiva i Neurologia són els tercers millors. A banda dels serveis esmentats, tretze dels nostres serveis estan entre els cinc millors (Pneumologia, Medicina Interna, Radiodiagnòstic, Farmàcia, Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor, Cirurgia General i Digestiva, Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Endocrinologia i Nutrició, Hematologia i Hemoteràpia, Psiquiatria, Reumatologia, Nefrologia i “Altres serveis”). També hi ha quatre dels nostres serveis que estan entre els deu millors (Aparell Digestiu, Oftalmologia, Urologia i Dermatologia). Pel que fa a la comunicació, Vall d’Hebron també destaca en la tercera posició.

L'Hospital Universitari La Paz encapçala el rànquing dels hospitals públics amb més reputació estatal, seguit de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón i l’Hospital Universitari 12 de Octubre. L'Hospital Universitari Vall d'Hebron manté la posició que ocupava l'any passat al cinquè lloc de la classificació.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.