Tornen els concerts del Maria Canals Porta Cua a Vall d’Hebron

L’escenari és el vestíbul de l’Hospital Infantil i de l’Hospital de la Dona, cada dijous des d’ahir i fins el 28 de maig.

07/02/2020

Un any més, el Maria Canals Porta Cua omple de música l’Hospital Vall d’Hebron. Aquest any, l’escenari és el vestíbul de l’Hospital Infantil i de l’Hospital de la Dona, que des d’ahir i fins el 28 de maig acull cada dijous un concert a càrrec d’un dels cors i escoles que estan implicats en aquest projecte educatiu.

L’encarregat d’estrenar la sèrie dels concerts ahir al vespre va ser el Conservatori Professional del Liceu, la música del qual van poder gaudir els pacients, familiars i professionals que es van reunir al vestíbul de l’Hospital. Les actuacions tenen lloc cada dijous de 18.00 a 19.00 hores, a excepció del 7 de maig, que es farà entre les 18.30 i les 19.30 hores. En total hi participen un sis escoles de música (EM Oriol Martorell, EMAC, Estudi Musical 143, Escola de Música El Prat, EM Virtèlia i EM Joan Llongueres), dos conservatoris (Conservatori Professional del Liceu i Conservatori de Badalona) i tres corals (Gospel Optometrist Choir, Cor Sant Gervasi i The Wheels Gospel).

Calendari de concerts:

  • 6 de febrer: Conservatori Professional del Liceu
  • 5 de març: EMAC
  • 26 de març: Conservatori de Badalona
  • 2 d’abril: Gospel Optomestrist
  • 16 d’abril: EM Virtèlia
  • 30 d’abril: Estudi Musical 143
  • 7 de maig: Cor Sant Gervasi a l'Hospital VH (de 18.30 a 19.30 hores)
  • 14 de maig: The Wheels Gospel
  • 21 de maig: EM Joan Llongueres

Canvi d’ubicació dels concerts i del piano de cua

Des de fa dos anys i mig, Vall d’Hebron compta gràcies al Concurs Maria Canals amb un piano de cua perquè tothom que ho vulgui pugui tocar-lo. Fins ara, el piano es trobava al vestíbul de l’Hospital General, però des de fa uns mesos s’ha traslladat al vestíbul de l’Hospital Infantil i de l’Hospital de la Dona, on se celebraran els onze concerts de la iniciativa Maria Canals Porta Cua. La resposta per part de la comunitat hospitalària (pacients, professionals i visitants) a la presència i disposició del piano és molt positiva i és una molt bona manera d’acostar el piano de cua a la ciutadania, que també pot fer visible l’acció a les xarxes socials amb l’etiqueta #JohiToco.

El Maria Canals Porta Cua és un projecte de l’OFF Concurs, un programa educatiu, social i divulgatiu de l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona que té com a finalitat promoure la pràctica del piano i facilitar-ne l’accés entre el conjunt de la societat. En els darrers quatre anys, l’associació ha col·locat 400 pianos de cua en espais públics.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.