Tres professionals de Vall d'Hebron, entre els millors metges de l'Estat, segons la revista 'Forbes'

El Dr. Josep Tabernero, el Dr. Francesc Bosch i el Dr. Ferran Pellisé han estat inclosos en aquesta llista que distingeix professionals mèdics per la seva excel·lència.

07/03/2024

Per setè any, la revista Forbes ha fet pública la seva llista amb els professionals més destacats de l’Estat dins l’àmbit de la medicina, ordenats per especialitats. Enguany, tres metges de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron han estat inclosos en aquesta llista que distingeix professionals per la seva excel·lència en el desenvolupament de l’activitat assistencial, clínica, investigadora, divulgadora i docent.

El llistat, ordenat per especialitats, ha estat elaborat sobre la base de l'opinió de periodistes del sector sanitari i tenint en compte la presència en mitjans, reconeixements, ocupació de llocs de rellevància i aportacions realitzades en l'àmbit de l'assistència, la recerca i la docència per part dels professionals mèdics que exerceixen en centres hospitalaris espanyols. Són els següents:

Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i director del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO).

Dr. Francesc Bosch, cap de Servei d'Hematologia i Hemoteràpia de Vall d'Hebron i cap del Grup d'Hematologia Experimental del VHIO.

Dr. Ferran Pellisé, cap de la Unitat de Raquis del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Vall d'Hebron i cap de la Unitat de Recerca en Columna Vertebral del VHIR.

El llistat, ordenat per especialitats, ha estat elaborat sobre la base de l'opinió de periodistes del sector sanitari i tenint en compte la presència en mitjans, reconeixements, ocupació de llocs de rellevància i aportacions realitzades en l'àmbit de l'assistència, la recerca i la docència per part dels professionals mèdics que exerceixen en centres hospitalaris espanyols.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.