Tres professionals de Vall d’Hebron, guardonats als Premis de la Societat Espanyola de Neurologia

Els Premis SEN 2019 reconeixen la contribució del Dr. Jorge Pagola, el Dr. Miquel Vila i la Dra. Patricia Pozo-Rosich en el camp de les malalties neurològiques.

25/03/2021

La Societat Espanyola de Neurologia ha donat a conèixer els guanyadors dels Premis SEN 2019, que representen un reconeixement als professionals que contribueixen al desenvolupament de la informació científica o a la promoció social de les malalties neurològiques. Entre els guardonats es troben el Dr. Jorge Pagola, el Dr. Miquel Vila i la Dra. Patricia Pozo Rosich, tots tres del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

El Dr. Jorge Pagola és metge adjunt de la Unitat d’Ictus de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigador principal del grup de Recerca en Ictus del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i ha rebut el Premi SEN en la categoria d’Ictus-Modalitat Científica. És, a més, president de la Societat Espanyola de Neurosonologia (SONES) i el premi fa reconeixement a la seva iniciativa per acreditar la formació de neuròlegs en ecocardiografia bàsica a través d’un consens amb Cardiologia.

El Dr. Miquel Vila és cap del grup de Malalties Neurodegeneratives del VHIR i ha estat premiat en la categoria de Trastorns del Moviment-Modalitat Científica. La Junta Directiva i els socis de la SEN l’han atorgat aquest guardó per la seva contribució per conèixer l’etiopatogènia de la malaltia de Parkinson amb publicacions a revistes internacionals d’alt impacte.

La Dra. Patricia Pozo Rosich és cap de Secció del Servei de Neurologia de Vall d’Hebron, cap del grup de Cefalea i Dolor Neurològic del VHIR i responsable del Migraine Adaptive Brain Center de Vall d’Hebron. El seu premi, en la categoria de Cefalees-Modalitat Científica, posa en valor el seu lideratge en recerca i innovació en cefalees, la qualitat de la seva feina i el fet de ser la figura espanyola amb major repercussió internacional en aquest àmbit.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.