Una foto de professionals de Vall d'Hebron, imatge de la samarreta solidària de La Marató de TV3

La foto, dels Drs. Santiago Ramon i Cajal i Jordi Temprana, mostra una partícula viral del SARS-CoV-2 en un pulmó com la veuen els professionals.

14/06/2020

Una fotografia realitzada pel Dr. Santiago Ramon y Cajal i el Dr. Jordi Temprana, del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadors del grup de recerca de Patologia Molecular Translacional del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), il·lustra la samarreta solidària de La Marató de TV3. La imatge, que es titula "Bye Covid", mostra una partícula viral del SARS-CoV-2 en un pulmó, tal com la veuen els professionals a través d’un microscopi. A gran augment, es destaca una partícula viral amb les puntes amb les quals penetra en les cèl·lules i les infecta. La fotografia dels Drs. Santiago Ramon y Cajal i Jordi Temprana és fruit de la reflexió sobre l’impacte de la COVID-19 en la salut de les persones i l’afectació global que té en les nostres vides des de la seva aparició.

La imatge seleccionada ve acompanyada del missatge #TocaATothom i vol sensibilitzar sobre la importància de la recerca per desenvolupar tractaments contra la COVID-19 i altres malalties.  És la primera vegada que La Marató de TV3 edita una samarreta solidària. Es pot comprar a partir d’avui a la botiga online de TV3 i Catalunya Ràdio, en models per a adults o per a infants, i els fons que es recaptin es destinaran al marcador de La Marató per la investigació de la COVID-19.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.