Vall d’Hebron acull el seu primer Curs de Suport Ventilatori del Pacient Crític

Durant el primer Curs de Suport Ventilatori del Pacient Crític s’han impartit tallers en teràpia respiratòria i ventilació mecànica als infermers i metges residents de l’Hospital.

29/11/2017

Els passats 13, 15 i 22 de Novembre es va realitzar el primer Curs de Suport Ventilatori del Pacient Crític a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, dirigit a residents de primer i segon any i a la secció d’Infermeria de l’Àrea de Pacients Crítics. Organitzat per la Unitat de Medicina Intensiva de l’Hospital Universitari de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats del Vall d’Hebron, el personal sanitari (infermers i metges residents) han assistit a sessions teorico-pràctiques impartides per experts en els àmbits de teràpia respiratòria i ventilació mecànica.

El curs s’ha dut a terme per tal d’aplicar els nous coneixements a la pràctica clínica diària i millorar l’atenció al pacient, seguint el model promogut per l’Hospital d’atenció personalitzada.  

 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.