Vall d’Hebron acull l’exposició itinerant ‘Connecta’t al voluntariat’

El muntatge, que pot visitar-se a l’Hospital Infantil i l’Hospital de la Dona,explica les vivències, emocions i sensacions de les persones voluntàries.

06/02/2020

Vall d’Hebron acull l’exposició itinerant Connecta’t al voluntariat, que pot visitar-se fins al 28 de febrer al vestíbul de l’Hospital Infantil i l’Hospital de la Dona. Es tracta d’un muntatge que fa un recorregut pel voluntariat a Catalunya de la mà de persones que un dia van decidir fer el pas de convertir-se en voluntaris i voluntàries, que expliquen les seves vivències, emocions i sensacions. L’exposició, Connecta’t al voluntariat, l’acció que torna, busca donar a conèixer a la ciutadania què és el voluntariat i els diferents àmbits on es pot desenvolupar. Els protagonistes són veus d’arreu del país, de persones grans i joves, homes i dones, nascudes aquí o nouvingudes.

L’exposició, organitzada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, recull testimonis de voluntaris com la Laia Llopart, de l’Associació de Cardiopaties Congènites de Catalunya, entitat col·laboradora amb Vall d’Hebron. Voluntaris de l’Associació Alba, el Casal Lambda, Setem Catalunya o l’Associació de Veïns de Balàfia, entre altres entitats, també aporten el seu testimoni.

Exposició i plataforma tecnològica

L’exposició introdueix la plataforma tecnològica Connecta’t al voluntariat que és una eina que permet posar en contacte les entitats de voluntariat amb les persones que volen ser voluntàries o ja ho són, i es converteix en un espai de trobada que simplifica i automatitza la cerca de noves persones voluntàries i propostes de voluntariat.

Unes 70 entitats col·laboren amb Vall d’Hebron

Unes 70 entitats col·laboren de forma altruista amb Vall d’Hebron al llarg de tot l’any. El desembre passat, l’hospital va retre homenatge a l’esforç de voluntaris, entitats i associacions que hi col·laboren –i que també formen part de la xarxa d’Amics de Vall d’Hebron– a la jornada Voluntariat: el meu temps és per a tu. En el decurs de l’acte, van poder explicar les seves vivències a Vall d’Hebron i com contribueixen a fer més propera l’estada a l’hospital i a donar suport afectiu a pacients i famílies.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.