Vall d’Hebron arriba al Top 5 en l’Índex d’Excel•lència Hospitalària 2017

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron passa del lloc vuitè al cinquè en l’Índex d’Excel·lència Hospitalària, que elabora l’Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada.

27/12/2017

L'Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada ha presentat la tercera edició de l'Índex d'Excel·lència Hospitalària, IEH 2017. L'Índex, elaborat mitjançant enquestes a 1.750 professionals de la salut en tota Espanya, mesura l'excel·lència sobre la base dels resultats i percepcions dels professionals que treballen als centres o en el seu entorn. Els resultats transcendeixen el nombre total de serveis oferts als centres per centrar-se en la qualitat i valoració d’aquests.

Entre les novetats de l’IEH 2017 destaca l'ascens de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, empatat amb l'Hospital Gregorio Marañón en el cinquè lloc, que puja des de la vuitena posició el 2016.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.