Vall d'Hebron assoleix un 98,3% dels estàndards en el procés d'acreditació dels centres sanitaris de Catalunya

L'obtenció d'aquest certificat que atorga el Departament de Salut és una garantia de confiança pels pacients, per a la ciutadania i pels professionals en la qualitat dels serveis que presta la institució.

11/07/2024

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha superat el procés d'acreditació dels centres sanitaris de Catalunya assolint un 98,3% dels estàndards avaluats. L'acreditació del Departament de Salut és un procés rigorós que avalua diversos aspectes dels centres sanitaris, incloent-hi la qualitat dels serveis, la seguretat dels processos, la formació del personal, les instal·lacions i la gestió de recursos. Un equip d'auditores autoritzades pel Departament de Salut va avaluar el compliment de més de 800 estàndards prèviament establerts, consensuats amb els experts i adaptats al territori. Entre el 21 i el 23 de maig van visitar diferents espais de l'hospital i es van reunir amb diversos equips professionals de tots els estaments.

L'excel·lent resultat de l'auditoria no hauria estat possible sense la feina de cadascun dels professionals del nostre hospital, i la dedicació prèvia i in situ dels equips i col·lectius involucrats. A més, l'autoavaluació preliminar a que la institució es va sotmetre per preparar-se per l'acreditació coincideix amb els resultats obtinguts posteriorment, fet que demostra el bon coneixement del nostre funcionament intern.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.