Vall d’Hebron celebra el comiat dels residents

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron agraeix l’esforç que han fet tots els residents en aquests anys marcats per la pandèmia i els recorda que sempre portaran l'ADN de l'hospital.

18/05/2022

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha fet l'acte de comiat dels 127 residents, de 46 especialitats diferents, que han acabat la seva especialització al centre.

El Dr. Antonio Roman, director assistencial, ha assegurat que "és un dia per a felicitar-vos, ja que heu fet un bon inici de carrera professional. És important posar unes bases sòlides en l'edifici professional. Cadascun tindrà la seva carrera, però sempre sereu persones que tindreu la marca Vall d'Hebron".

La Dra. María José Abadías, subdirectora assistencial, ha assenyalat que "aquest és un dia especial per a vosaltre. Acaba una etapa molt intensa de la vostra vida professional i heu compartit experiències molt importants, com la pandèmia, i això us farà millors professionals. No perdeu l'entusiasme per aprendre i aprofitar les oportunitats que tindreu a partir d'ara".

Per la seva banda, María Isabel Rodríguez, subdirectora d'Infermeria, ha volgut felicitar els i les residents per haver aconseguit "el primer objectiu professional. A partir d'ara heu de mantenir els valors que heu obtingut. Sou una part molt important del futur del sistema sanitari".

El Dr. Rafael Simó, director adjunt de Recerca Clínica de Vall d'Hebron i cap del grup de recerca en Diabetis i Metabolisme del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha assenyalat que "teniu una base sòlida i no heu de tenir por als reptes del futur. Tingueu en compte que la residència crea amistats que perduren durant anys. I això us pot ajudar en la vostra carrera per començar projectes amb els vostres companys. El món és vostre".

"Us agraïm tot el que aporteu a la institució", ha dit la Dra. Mónica Rodríguez, directora de Docència i del Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada. "Moltes gràcies pel paper que heu desenvolupat durant la pandèmia, que us servirà d'aprenentatge. Esteu ben preparats per començar a construir la vostra carrera professional. Sempre som d'on es fa la residència i aquest segell és una molt bona preparació. I no deixeu mai de continuar aprenent".

La conferència magistral, amb el títol 'Perseguint l'excel·lència', ha estat a càrrec del Dr. Josep Alcaraz, global director d'Evidenze Communication, que ha volgut llançar un missatge als i les residents afirmant que "aquí no hi ha abisme, aquí hi ha un món d'oportunitats. La incertesa hi ha existit sempre".

La Dra. Maria Jose Abadias i el Dr. Rafael Simó han lliurat quatre beques VHIR: tres beques Dr. Carles Margarit als residents Daniel Campos, Andreu Vilaseca i Felipe Moreira, i una beca Dr. David García Dorano, a Arnau Lallana. També han lliurat una beca Aula Vall d'Hebron a la resident Sofia Lallana. Tots ells podran continuar desenvolupant la seva carrera professional a Vall d'Hebron gràcies a aquests ajuts.

Posteriorment, els residents han pogut sentir i veure el missatge gravat que ha deixat el padrí de l'acte de comiat, el metge i actor Octavi Pujades, que els ha desitjat molta sort en la seva carrera professional: "Soc llicenciat en medicina, vaig fer el MIR però no la residència. Tot i això, conec el camí i l'esforç que heu fet i us envio les meves més sinceres felicitacions. Enhorabona, residents", ha dit.

Finalment s'ha procedit al lliurament dels certificats de residència.
 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.