Vall d'Hebron celebra el Dia Internacional del Nen Hospitalitzat amb una jornada festiva

Amb motiu del Dia Internacional del Nen Hospitalitzat que se celebra el 13 de maig, avui hem dedicat el matí a festejar amb els nens i nenes que estan hospitalitzats, les seves famílies i el personal sanitari que té cura d'ells durant el temps que han de passar a Vall d'Hebron i els voluntaris.

10/05/2018

Ha estat un matí ple de màgia, rialles, balls i molts petons gràcies a l'actor Octavi Pujades, el mag Carles d'Abracadabra, les Cheerleaders de Golden All Stars Barcelona i els voluntaris de les fundacions Theodora, Pequeño Deseo, Maria Auxiliadora, Make a Wish i Un dia per riure. També ens han acompanyat alumnes de l'escola Mare de Déu de Montserrat de Barcelona.

"Cada any 7.200 nens ingressen a l'Hospital MaternoInfantil de Vall d'Hebron i per ells, per les seves famílies i per als prop de 700 voluntaris de 41 associacions de voluntariat diferents que col·laboren amb nosaltres celebrem avui el Dia Internacional del Nen Hospitalitzat", ha explicat la Dra. Rocio Cebrián, Subdirectora Assistencial de Vall d'Hebron. També ha volgut agrair la tasca dels voluntaris que fan és més agradable l'estada dels petits a l'hospital, ja que incorporen un element de distracció i alegria a la seva estada.

A continuació ha donat pas a l'actor Octavi Pujades qui ha recordat que "els més importants en un dia com avui són els nens i nens i per això han de gaudir i passar-ho bé tot i estar en un hospital".

Tot seguit ha actuat el mag Carles qui, amb els seus jocs de màgia sempre sorprèn. Finalment les Cheerleaders han fet una exhibició d'acrobàcies que ha deixat amb la boca oberta a tots els assistents i tots plegats, nens i adults han ballat les cançons Te lanzo un beso de Conchita i Un mar de besos de Bombai. En acabar els balls, els petits han enlairat globus i petons per posar el punt final a l'acte.

 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.