Vall d’Hebron celebra una Jornada de Portes Obertes per streaming per als futurs residents

Les Portes Obertes es van fer en línia els dies 9 i 10 de juny, dues sessions cada dia.

04/06/2020

Com cada any, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha celebrat una Jornada de Portes Obertes perquè els futurs residents coneguin els avantatges d’escollir la nostra institució per acabar la formació sanitària. Enguany, per motius de seguretat en el context de la pandèmia de COVID-19, les Portes Obertes s'han fet en línia els dies 9 i 10 de juny, dues sessions cada dia.

Durant la Jornada, els futurs sanitaris han rebut informació sobre la residència a l’Hospital Universitari Vall Hebron en les 46 especialitats de les quals oferim places. Els tutors i residents de les diferents especialitats han resolt els seus dubtes.

Aquest any 2020, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ofereix 154 places de 46 especialitats, a les quals poden accedir llicenciats en medicina, farmàcia, psicologia, biologia, química, física i infermeria.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.