Vall d’Hebron cel•lebra 50 anys de cures infermeres

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus organitza el dijous 2 de novembre un esdeveniment per homenatjar la fonamental feina de les infermeres. Per aquest motiu se cel·lebra la jornada “50 anys de cures infermeres a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats: d’on venim i cap a on anem”, a la Sala d’actes del Pavelló Docent.

30/10/2017

En els darrers 50 anys, la feina de les infermeres ha evolucionat técnicament de forma molt important. Els avenços científics les ajuden a realitzar la seva missió: tenir cura dels pacients. Per tal de fer una anàlisi de l’evolució de les cures infermeres en l’últim mig segle, i també exposar què pot arribar en el futur, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus organitza la jornada “50 anys de cures infermeres a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats: d’on venim i cap a on anem”, que inauguraran el Dr. Vicenç Martínez, Gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i Maria Àngels Barba, Directora d’Infermeria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Durant aquesta jornada es farà un repàs de, per exemple, l’evolució de les cures d’infermeria en ferida complexa, la implantació dels registres d’infermeria: del llibre de vetlla a l’Estació de Treball d’Infermeria d’Hospitalització o l’evolució dels espais i els tipus de cirurgies: el canvi dels quiròfans al Bloc Quirúrgic de Vall d’Hebron.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.