Vall d’Hebron culmina la diada de Sant Jordi amb un concert sorpresa de Los Manolos al terrat de l’Hospital General

L’emblemàtic grup de rumba catalana ha interpretat la recentment estrenada versió d’Amics per sempre dedicada als professionals sanitaris.

22/04/2020

Aquest any, amb el context provocat per la COVID-19, a Vall d’Hebron ens hem volgut adaptar positivament a la situació i hem impulsat una iniciativa solidària emmarcada en la campanya #AjudemElsHerois, ententent per herois i heroïnes tothom que està lluitant contra la pandèmia i també els pacients que lluiten contra aquesta malaltia i els seus familiars.

D’entre totes les accions que han tingut lloc durant la diada a Vall d’Hebron per retre homenatge als tots els herois i heroïnes, la més espectacular ha estat el concert sorpresa que Los Manolos han interpretat des del terrat situat a la planta 11 de l’Hospital General. Pocs minuts abans de les vuit, l’hora en què els ciutadans surten al balcó per dedicar un aplaudiment al personal sanitari, l’emblemàtic grup de rumba catalana ha tocat All my loving. Després de l’aplaudiment han fet una versió d’Amics per sempre recentment estrenada per donar ànims als professionals de la salut i una cançó més.

Segons explica Fran Garcia, director de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciutadana del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, “la idea va sorgir veient un vídeo d’una violinista tocant al terrat d’un hospital de Cremona. Això ens va inspirar a fer una acció semblant al nostre terrat, que és molt més alt, adaptada a les característiques culturals del nostre país. De seguida vam parlar amb Los Manolos, que s’hi van apuntar ràpidament.”

El concert sorpresa l’han pogut sentir les desenes de professionals de Vall d’Hebron que es trobaven en aquells moments a la Plaça Messi del Campus, just davant de l’Hospital Infantil, per rebre les roses dels veïns. “Amb aquesta acció volíem retre un homenatge als nostres professionals amb una cançó coneguda per tots que el grup ha adaptat per a aquestes circumstàncies”, afirma Fran Garcia.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.