Vall d’Hebron, distingit com el millor hospital de l’Estat en gestió clínica global als Premis BSH

Aquests guardons, que tenen com a objectiu reconèixer l'excel·lència sanitària dels centres hospitalaris, també han reconegut Vall d'Hebron com a finalista en les categories de gestió clínica d'infeccions, aparell respiratori, múscul esquelètic, ronyó i vies urinàries

26/09/2019

Vall d’Hebron ha estat distingit a la primera edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards amb el premi al millor hospital de l’Estat en gestió clínica global i ha estat finalista en les categories de gestió clínica d’infeccions, aparell respiratori, múscul esquelètic, ronyó i vies urinàries.  

A aquests guardons, que tenen com a objectiu reconèixer l’excel·lència sanitària de centres hospitalaris, s’han presentat un total de 80 centres sanitaris de tot l’Estat, 43 públics i 37 privats. Els Premis BSH avaluen l’excel·lència sanitària dels hospitals a través de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial. A més, els participants disposaran d’eines gratuïtes per poder millorar els seus resultats en tots els indicadors analitzats i informació de les metodologies utilitzades. Vall d’Hebron ha estat reconegut com el millor hospital de l’Estat en gestió clínica global i s’ha classificat com a finalista en gestió clínica d’infeccions, aparell respiratori, múscul esquelètic, ronyó i vies urinàries. 

La consultora Higia Benchmarking (BS3) i la companyia Asho han estat els promotors de la primera edició dels Premis BSH. També ha col·laborat en aquests guardons la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), formada per més de 1.700 professionals que desenvolupen una funció directiva en el sector de la salut.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.