Vall d’Hebron, el 70è millor hospital del món en el rànquing de Newsweek

Vall d’Hebron puja 13 posicions respecte a l’any passat en el llistat de The World’s Best Hospital 2024 i se situa com a quart millor hospital de l’Estat

28/02/2024

Un any més, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron entra dins el llistat dels 250 millors centres hospitalaris del món del rànquing que realitzen conjuntament la revista americana Newsweek i Statista.

Concretament, Vall d’Hebron se situa en el 70è lloc i millora 13 posicions respecte a l’any passat; convertint-se en el quart millor Hospital de l’Estat, per darrere de l’Hospital Universitario La Paz, que ocupa la posició número 46; l’Hospital Universitario 12 de Octubre, amb la posició 54; i el Clínic Barcelona, amb la posició 59.

El rànquing el continua liderant la prestigiosa Mayo Clínic - Rochester, seguida de la Clínica Cleveland, el Toronto General – University Health Network, l’Hospital Johns Hopkins i el Massachusetts General Hospital.

El rànquing World’s Best Hospital és una classificació dels millors hospitals de 30 països diferents, seleccionats seguint diversos factors de comparabilitat, com el nivell de vida/expectativa de vida, la grandària de la població, el nombre d'hospitals i la disponibilitat de dades. La puntuació de cada centre hospitalari es basa en els resultats d’una enquesta en línia a més de 85.000 experts mèdics i dades públiques d'enquestes a pacients després de l’hospitalització sobre la seva satisfacció general. La puntuació també considera mètriques de qualitat, com la higiene i la relació entre pacient i professional, així com una enquesta de Statista sobre la implementació en els centres hospitalaris de Mesures de Resultats Reportats pel Pacient (PROMs).

Vall d’Hebron se situa en el 70è lloc i millora 13 posicions respecte a l’any passat; convertint-se en el quart millor Hospital de l’Estat.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.