Vall d’Hebron, el centre mèdic amb la marca més forta de l’Estat segons 'Brand Finance'

El nostre hospital ha augmentat enguany 1,6 punts la seva fortalesa de marca fins als 63,5 punts sobre 100, de forma que es col·loca com el millor valorat i un dels dos únics de l'Estat entre els 100 primers

31/01/2024

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el Centre Mèdic Acadèmic (CMA) amb la marca més forta de l’Estat segons el darrer informe AMC Hospitals 250 edició 2024 de la consultora independent Brand Finance. Vall d'Hebron ocupa la posició 78, i és el primer de l'Estat per davant de l'Hospital General Universitario Gregorio Marañón, situat a la 96a posició. Són els dos únics hospitals de l'Estat entre els 100 primers d'una classificació que encapçala la nord-americana Mayo Clinic Health System, la marca més sòlida del sector amb una fortalesa de marca de 86,9 sobre cent.

Vall d’Hebron ha augmentat enguany 1,6 punts la seva fortalesa de marca com a Centre Mèdic Acadèmic, fins als 63,5 punts sobre 100. Segons l’estudi de Brand Finance, les percepcions de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron han millorat en mètriques com ‘Adopta els darrers tractaments o tecnologies mèdiques’ o ‘Reputació del tracte al pacient’. El seu creixement de 2024 ha estat principalment gràcies a les bones puntuacions obtingudes al pilar ‘cures’.

“D’acord amb els estudis realitzats amb professionals sanitaris a nivell mundial, Barcelona i Madrid pugen amb força en el rànquing dels hospitals universitaris més forts del món, on la innovació i la reputació són palanques clau de creixement”, destaca Pilar Alonso Ulloa, Managing Director Ibèria i Sud-amèrica de Brand Finance.

Brand Finance analitza anualment més de 6.000 de les marques més importants del món i les classifica en funció del seu posicionament. Per segon any consecutiu, la consultora ha realitzat l’informe sobre Centres Mèdics Acadèmics, on destaca que set dels deu primers llocs l'ocupen centres amb seu als Estats Units.

Les percepcions de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron han millorat en mètriques com ‘Adopta els darrers tractaments o tecnologies mèdiques’ o ‘Reputació del tracte al pacient’.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.