Vall d’Hebron és el 5è millor hospital públic de l'Estat i té els millors serveis de: Medicina Intensiva, Neurologia, Oncologia Mèdica i Oncologia Radioteràpica segons el Monitor de Reputació Sanitària

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS), impulsat per Merco, és l'únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol.

14/12/2023

Avui s’han fet públics els resultats del rànquing dels Hospitals i els Serveis clínics amb millor reputació de l’Estat segons el Monitor de Reputació Sanitària 2023 de Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa). Un any més, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el cinquè millor hospital públic de l’Estat; mateixa posició que va obtenir l’any passat. A més, Vall d’Hebron és el tercer centre en el llistat de serveis amb millor reputació, amb quatre serveis que destaquen com a millors a nivell estatal: el Servei de Medicina Intensiva, Neurologia, Oncologia Medica i Oncologia Radioteràpica.

El rànquing destaca també el Servei d'Anatomia Patològica com a segon amb millor reputació de l'Estat. A més, cinc serveis de Vall d’Hebron en tercera posició (Anàlisis clíniques, Cirurgia Pediàtrica, Anestesiologia i Reanimació, Farmàcia i Pneumologia). Entre els cinc millors de la seva especialitat es troben deu: Cardiologia, Cirurgia General i Aparell Digestiu, Endocrinologia i Nutrició, Hematologia, Medicina Interna, Nefrologia, Pediatria, Radiodiagnòstic, Medicina Física i Rehabilitació i Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica. I entre els deu millors serveis de la seva especialitat apareixen els serveis d’Al·lergologia, Aparell Digestiu, Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Dermatologia, Neurocirurgia, Obstetrícia i Ginecologia, Oftalmologia, Otorrinolaringologia, Psiquiatria i Reumatologia.

D’altra banda, en l’àmbit autonòmic destaquen vuit serveis de l’Hospital considerats com els millors de Catalunya: el Servei d’Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Farmàcia Hospitalària, Medicina Intensiva, Pneumologia, Neurologia, Oncologia Mèdica i Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica.

L'Hospital Universitari La Paz encapçala el rànquing dels hospitals públics amb més reputació estatal, seguit de l'Hospital Clínic de Barcelona, l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón i l’Hospital Universitari 12 de Octubre.

Equips formats per professionals d’excel·lència

L’MRS incorpora els rànquings de millors equips de gestió i millors equips de gestió de comunicació, on l’Hospital Universitari Vall d’Hebron es troba en cinquena posició en ambdós casos.

Aquesta nova edició de l’MRS també incorpora el TOP 10 de professionals de l’Estat de les diferents especialitats avaluades. El Dr. Josep Tabernero apareix en primera posició en el Servei d’Oncologia Mèdica, amb la Dra. Enriqueta Felip en segona posició. També apareixen en el TOP 10 dels seus respectius rànquings onze dels nostres professionals: la Dra. Maria Buti, el Dr. Manuel López, la Dra. Maria Queralt Gorgas, el Dr. Francesc Bosch, el Dr. Rafael Esteban, el Dr. Oriol Bestard, el Dr. Marc Miravitlles, el Dr. Xavier Montalban, la Dra. Mar Tintoré, la Dra. Elena Carreras i el Dr. Àlex Rovira.

Sobre el Monitor de Reputació Sanitària (MRS)

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) de Merco és l'únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol. Per fer l'estudi, es fa servir una metodologia que combina la percepció del públic amb la realitat del sector. Per fer-ho possible, s’han realitzat gairebé 8.000 enquestes a metges, infermeres, associacions de pacients, periodistes sanitaris, gerents d’hospital, membres de l’administració pública sanitària, entre d’altres. A més, s’han avaluat més de 3.200 indicadors objectius de més de 3.600 serveis clínics diferents. Es tracta de la novena edició d'aquest estudi, que avalua la reputació sanitària en diferents categories: Serveis Hospitalaris, Hospitals, Laboratoris Farmacèutics, Empreses de Tecnologia, Empreses de Dispositius Biomèdics, Asseguradores de Salut, Centres de Salut i Fabricants de Productes Sanitaris.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el cinquè millor hospital públic de l’Estat

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.