Vall d’Hebron es manté en el Top 5 dels hospitals públics amb millor reputació

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el cinquè millor hospital públic, mentre que el Servei d’Oncologia Mèdica de Vall d’Hebron és el millor servei d’oncologia de l’Estat, segons el Monitor de Reputació Sanitària (MRS).

29/11/2017

Vall d’Hebron continua un any més com un dels hospitals públics de l’Estat amb millor valoració, segons el Monitor de Reputació Sanitària (MRS). Aquest és l’únic estudi independent que analitza la reputació de tota la sanitat de l’Estat. Per a la realització de l’estudi s’han fet 5.261 enquestes entre gerents i directius d’hospitals, professionals sanitaris, infermers, farmacèutics hospitalaris, associacions de pacients i periodistes sanitaris. A més, tot el procés s’ha sotmès a una revisió independent per una altra empresa.

Aquest any, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron se situa com el cinquè millor hospital públic, mentre que el Servei d’Oncologia Mèdica de Vall d’Hebron és el millor servei d’oncologia de l’Estat. A més, altres deu serveis de Vall d’Hebron se situen en el Top 5 de l’Estat: Cardiologia (tercer), Medicina Interna (cinquè), Pneumologia (quart), Neurologia (tercer), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (segon), Hematologia (cinquè), Obstetrícia i Ginecologia (quart), Pediatria (quart), Cirurgia Oral i Maxil·lofacial (quart) i Farmàcia Hospitalària (cinquè). A més, en funció de l’agent sanitari consultat per a l’enquesta, el col·lectiu infermer considera que Vall d’Hebron és el tercer millor centre, mentre que per a les Associacions de pacients, Vall d’Hebron és el segon millor centre. Finalment, l’equip de Comunicació de Vall d’Hebron se situa com el quart millor de tot l’Estat. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.