Vall d’Hebron és un any més l’hospital de l’Estat més intel·ligent segons la revista Newsweek

L’Hospital puja 5 posicions des de l’anterior rànquing, publicat el 2021.

16/09/2022

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron és el primer de l'Estat i el 38è del món en el rànquing World's Best Smart Hospitals 2023 elaborat per la revista Newsweek amb la col·laboració de Statista. El rànquing s'ha fet a partir d'entrevistes en profunditat a persones expertes en smart hospitals (hospitals intel·ligents) i enquestes a metges i metgesses, gestors i gestores d'hospitals i professionals de la salut amb coneixement en hospitals intel·ligents.

La revista destaca de Vall d'Hebron l'ús de la realitat virtual i augmentada en la diagnosi i tractament de pacients. Respecte a l'anterior rànquing, publicat el 2021, Vall d'Hebron ha pujat 5 posicions.

D'uns anys ençà, Vall d'Hebron aposta clarament per la transformació tecnològica, construint un Smart Campus que millori la qualitat i l'experiència de pacients i professionals que s'hi relacionen, amb l'ús de recursos urbanístics i de sostenibilitat i amb tecnologia per millorar l'experiència dels serveis i satisfer les necessitats de les persones. La transformació tecnològica permet facilitar l'experiència a les persones, amb la incorporació de noves tecnologies en la relació amb els i les pacients com ara aplicacions per a mòbils o treballant per a una gestió intel·ligent dels processos.

D’uns anys ençà, Vall d’Hebron aposta clarament per la transformació tecnològica

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.