Vall d’Hebron guanya el premi al millor pòster en el VI Congrés d'Infermeria Neonatal (SEEN)

Durant el VI Congrés de la Societat Espanyola d’Infermeria de Neonatologia es va atorgar el premi al millor pòster al treball titulat: "Determinació de l’osmolaritat en la llet materna fortificada", realitzat pel grup de Farmacologia Neonatal de l’Hospital MaternoInfantil Vall d’Hebron. 

07/11/2017

El grup de Farmacologia Neonatal de l’Hospital MaternoInfantil Vall d’Hebron va rebre el premi al millor pòster d’infermeria en el VI Congrés d'Infermeria Neonatal (SEEN), celebrat a Saragossa. El grup de Farmacologia Neonatal està format per les infermeres de nounats Elisabet Jiménez, Olga López i Alba Quesada, així com la farmacèutica de l’Hospital MaternoInfatinl María José Cabañas. I van realitzar el treball amb la col·laboració de les farmacèutiques Leire Saiz i María Pilar Felip.

D’altra banda, el grup de Farmacologia Neonatal també va ser convidat per l’organització del congrés a presentar en una taula d'Innovació el següent projecte: “Aplicació (App) NEOinphVH. Guia d’administració de fàrmacs en el període neonatal per a infermeria".

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.