Vall d’Hebron guanya el Premi BSH, a millor hospital d’alta tecnologia, en la categoria: "de la Dona"

Els Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2020 tenen com a objectiu reconèixer l'excel·lència sanitària dels centres hospitalaris de l’Estat.

15/12/2020

Els Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2020, que enguany han celebrat la segona edició, han atorgat a Vall d’Hebron el premi a millor hospital d’alta tecnologia en la categoria: "de la Dona". El guardó s’ha donat a conèixer aquest dilluns 14 de desembre. Els Premis BSH avaluen l’excel·lència sanitària dels hospitals a través de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial. A més, els participants disposaran d’eines gratuïtes per poder millorar els seus resultats en tots els indicadors analitzats i informació de les metodologies utilitzades.

La consultora Higia Benchmarking (BS3) i la companyia Asho han estat els promotors de la segona edició dels Premis BSH. També ha col·laborat en aquests guardons la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), formada per més de 1.700 professionals que desenvolupen una funció directiva en el sector de la salut.

Els millors centres hospitalaris, dividits per grups i categories d'anàlisi, rebran un diploma acreditatiu de la seva excel·lència. L'hospital amb millor resultat en cada categoria i grup rebrà una estatueta que l'acreditarà com a Benchmark.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.