Vall d’Hebron, guardonat en els premis 'Hospitals TOP 20 d’IQVIA' en la categoria d’Atenció al Pacient Crític

El programa d'avaluació d'aquests guardons es basa en indicadors objectius obtinguts, tant a hospitals públics com privats de tot l'Estat.

24/10/2023

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha estat distingit en la 24a edició dels premis Hospitals TOP 20 d'IQVIA, en la categoria d'Atenció al pacient crític. Aquest reconeixement avalua i premia l'excel·lència en l'atenció mèdica en diversos àmbits, específicament en la dedicació i la qualitat de l'assistència sanitària que es brinda als pacients més crítics.

Vall d'Hebron ha estat guardonat gràcies a la tasca de les seves diferents unitats de cures intensives, que inclouen l'UCI de l'Hospital General, l'UCI Pediàtrica, l'UCI de Neonatologia i l'UCI de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

Els premis Hospital TOP 20 d’IQVIA són el programa de referència de l’àmbit sanitari espanyol, que reconeix la qualitat i eficiència dels centres sanitaris. Els guardons es basen en indicadors obtinguts a partir de dades que es registren de forma rutinària, tant a hospitals públics com privats de tot l'Estat. Els indicadors que han estat avaluats inclouen la mortalitat hospitalària en pacients crítics, l'ús de les unitats de cures intensives, la durada de l'estada a la unitat de cures intensives, entre d’altres.

El guardó ha estat recollit per la Dra. Marilyn Riveiro, coordinadora de Crítics de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i la Dra. Rocío Tabernero, adjunta a la Direcció d’Infermeria.

Els premis Hospital TOP 20 d’IQVIA són el programa de referència de l’àmbit sanitari espanyol, que reconeix la qualitat i eficiència dels centres sanitaris.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.