Vall d’Hebron obre les portes: vine a conèixer espais que mai no has vist del Campus

Vall d’Hebron obre les portes gràcies al 48h Open House BCN 2021, que se celebra a Barcelona el cap de setmana del 23 i el 24 d’octubre i enguany està dedicat a l’arquitectura mediterrània. 

14/10/2021

Vols venir a veure els espais on treballen els professionals que vetllen per la teva salut? Vols conèixer una icona de l’arquitectura del barri i l’origen de la construcció dels seus voltants? Vall d’Hebron obre les portes gràcies al 48h Open House BCN 2021, que se celebra a Barcelona el cap de setmana del 23 i el 24 d’octubre i enguany està dedicat a l’arquitectura mediterrània. El 48h Open House BCN 2021 permet a la ciutadania conèixer de primera mà espais rellevants de Barcelona sovint inaccessibles. En aquesta edició l’activitat s’ha estès a altres localitats com Santa Coloma de Gramenet, Vilassar de Dalt, Sant Joan Despí, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Sitges.

Vall d’Hebron participa en el 48h Open House BCN 2021 en un moment en què afronta un projecte de transformació que el convertirà en un espai més agradable, accessible, saludable i obert al món.

En primer lloc, Vall d’Hebron dona a conèixer a través d’uns vídeos en línia el dia a dia de l’Smart UCI, el Bloc Quirúrgic, així com la transformació del Campus i el nou edifici del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Aquests vídeos, d’accés obert, els pots veure des d’aquest enllaç.

A més, organitzem  dues visites presencials.  Una als Laboratoris Clínics de Vall d’Hebron que són els laboratoris més grans de l’Estat espanyol i uns dels més grans d’Europa per volum i complexitat. Disposen de la tecnologia més innovadora, que permet millorar el temps de resposta. Tenen les tècniques diagnòstiques més avançades i un catàleg que comprèn més de 1.000 proves. L’altra visita és al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), des del qual experts i científics treballen per identificar i aplicar noves solucions als problemes de salut de la societat i contribuir a estendre-les arreu del món.

Les visites tindran  una durada de 45 minuts i estan recomanades a partir dels 16 anys d’edat. Aquests són els horaris en què es podran realitzar:

Laboratoris Clínics de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron

Dissabte 23 d’octubre: tres visites 11 hores, 12 hores, 13 hores

Diumenge 24 d’octubre: tres visites 11 hores, 12 hores, 13 hores

Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR)

Dissabte 23 d’octubre: tres visites 16 hores, 17 hores, 18 hores

L’aforament és limitat i per tant, cal registrar-se prèviament a través de la web del  48h Open House BCN 2021.  Les inscripcions estaran obertes a partir del 19 d’octubre a les 10 hores en aquest enllaç.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.