Vall d´Hebron oferirà a les pacients amb càncer els tallers de cura de la pell i maquillatge de la Fundació Stanpa

L’hospital firma un conveni amb la Fundació Stanpa per posar en marxa el programa ‘Posa’t guapa, et sentiràs millor’

26/06/2019

Vall d’Hebron ha firmat un conveni amb la Fundació Stanpa, que permetrà posar en marxa a l’hospital el programa 'Posa’t guapa, et sentiràs millor', que ajuda a pacients de tractaments oncològics a millorar la seva imatge i autoestima.

La direcció d'aquests tallers és a càrrec de la Fundació Stanpa, que coordina una xarxa de més de 125 voluntaris, professionals de la bellesa, i compta amb la col·laboració de metges, oncòlegs, infermers, psicòlegs i coordinadors de l’AECC - Catalunya Contra el Càncer. En cada taller, un professional expert guia a les pacients a través dels 12 passos essencials per a cuidar la seva pell i maquillar-se durant el procés oncològic. L’objectiu és ajudar les pacients a cuidar la seva pell i sentir-se millor. La Fundació Stanpa ha ajudat ja a més de 8.000 dones amb càncer en els 6 anys de la seva activitat.

En els tallers s'utilitzen productes donats per més de 30 empreses fabricants de cosmètics, patrons i col·laboradors de la Fundació, que composen un necesser de cosmètics de neteja, tractament i maquillatge, lliurat gratuïtament a cada participant, en una iniciativa solidària.

Totes les pacients que desitgin assistir a un dels tallers han de contactar amb les infermeres de l'Hospital de Dia a l'hospital, els qui els indicaran les dates i el lloc on han de dirigir-se. La supervisora d’Infermeria, Angeles Peñuelas, i la Coordinadora de Treball Social, Fanny Galeano són dos de les principals impulsores del projecte, juntament amb la directora general de Fundació Stanpa, Val Díez.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.