Vall d’Hebron opta a ser premiat com l’hospital públic amb una millor gestió durant el 2020

El premi l’atorga la revista New Medical Economics a partir d’una votació entre els seus lectors.

02/09/2020

Cada any, la revista New Medical Economics reconeix a través dels seus lectors i del seu consell editorial els mèrits d’institucions i professionals dedicats a la gestió sanitària a l'Estat mitjançant l’entrega dels Premis New Medical Economics, referents en el món de la sanitat. Enguany, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron és un dels sis candidats a ser reconegut com la institució  pública amb una millor gestió durant el 2020.

Els altres cinc candidats són l’Hospital General Universitari Gregorio Marañón de Madrid, el Complex Hospitalari Universitari de Pontevedra, l’Hospital Universitari Sant Joan d’Alacant, l’Hospital Universitari Son Espases de Mallorca i l’Hospital Universitari Marqués de Valdecilla de Santander. La gala d’entrega dels premis es durà a terme el proper 25 de novembre.

Les votacions dels premis es fan en aquest enllaç.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.