Vall d’Hebron organitza la X edició del curs d’actualització teòric-pràctica en infecció per VIH

El  Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Vall d’Hebron ha organitzat aquests 16 i 17 de desembre un curs d’actualització en infecció per VIH.

27/12/2019

Vall d’Hebron ha organitzat la X edició del curs d’actualització teòric-pràctica en infecció per VIH, coordinat pels Drs. Vicenç Falcó, Adrià Curran i Joaquin Burgos, de la Unitat de Malalties Infeccioses del l’hospital, i dirigit a professionals sanitaris interessats en aquesta malaltia, a metges en període de formació i a altres professionals que atenen amb freqüència persones afectades amb VIH.

L’objectiu que aquest curs ha procurat abordar és traslladar els avenços en el control i tractament del VIH per així poder oferir un servei més actualitzat al pacient i optimitzar-ne el seu maneig. D’aquesta manera, tal com afirma el Dr. Curran, “es podrà oferir al pacient una millor atenció a partir de les últimes dades i evidències”.

El curs s’ha estructurat a partir d’una combinació de classes magistrals amb casos pràctics, buscant fomentar la interactivitat entre els alumnes i facilitar la discussió a l’hora d’abordar el tractament del VIH. Segons el Dr. Curran, el curs representa “una forma molt amena i intensiva d’abordar el VIH i que planteja conceptes de manera fàcil, permetent tenir una visió panoràmica i actualitzada d’un tipus de pacient que és complex”.

I és que l’essència d’aquest curs radica en la interactivitat i la participació a través del plantejament de casos pràctics, com pacients que es volen quedar embarassades, a través dels quals es fa una revisió i posada al dia del maneig del pacient amb infecció per VIH i que permeten a l’alumne “diagnosticar i millorar el tractament i el maneig integral”, afegeix el Dr. Curran.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.