Vall d’Hebron organitza una jornada d’atenció al dol perinatal

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus acull el dilluns 23 d’octubre una jornada centrada en el dol perinatal. La jornada està dirigida als professionals sanitaris (matrones, infermeres, auxiliars d'infermeria, obstetres, ginecòlegs, pediatres, psicòlegs i altres professionals ) que han de fer front a una situació tan complicada com una mort gestacional o neonatal.

18/10/2017

És d'especial importància que els professionals ofereixin un adequat acompanyament i atenció a les famílies que passen per una mort gestacional o d’un nadó acabat de néixer. El tracte que rebin les famílies per part dels professionals pot ajudar-los a afrontar aquesta situació i tindrà molt a veure amb l'enfocament del seu dol. Durant la jornada es proposarà una anàlisi i reflexió sobre com els professionals poden oferir una millor atenció en els casos de mort perinatal. També hi participaran pares que han passat per un procés de pèrdua perinatal. Es tracta de seguir avançant en la cura a les famílies que passen per aquesta dura experiència, així com en el benestar dels professionals que les acompanyen i que també es veuen afectats.

D’aquesta manera, els professionals podran reflexionar, compartir i aportar coneixement sobre l'atenció a la mort perinatal. A més, se’ls facilitaran recursos per abordar les situacions de mort intraúter, intrapart i neonatal d’una manera empàtica i basada en les bones pràctiques. Així mateix s'abordarà el tema de la comunicació eficaç.

Els professionals que ho desitgin poden realitzar la inscripció al web d’Aula Vall d’Hebron (apartat de propers cursos).

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.