Vall d’Hebron posa en marxa la iniciativa solidària #musicxheroes

Amb cançons dedicades a pacients i personal sanitari a Instagram, els músics fan créixer una cadena que homenatja als que lluiten en primera línia contra el coronavirus.

20/04/2020

Vall d'Hebron ha posat en marxa la iniciativa solidària #musicxheroes, que té per objectiu homenatjar als pacients i el personal sanitari amb música. A través dels seus comptes d'Instagram, els participants interpreten cançons dedicades a aquells que lluiten en primera línia contra la COVID 19. A més de penjar el seu vídeo, nominen a un altre cantant perquè accepti el repte #musicxheroes i faci créixer la cadena. Així s'aconsegueix una gran quantitat i varietat de música.

Músics com Ramon Mirabet s'han sumat al repte #musicxheroes, tot interpretant el tema Home is where the heart is. Ramon Mirabet va nominar a la cantautora Suu, que va aportar la seva cançó, igual que Judit Neddermann. #musicxheroes està obert a la participació de més artistes que, fent el que millor fan, reconeixen la lluita diària dels pacients i els professionals sanitaris que s'enfronten a la pandèmia de coronavirus. Però qualsevol persona pot participar a #musicxheroes cantant o interpretant una peça musical. Si tu ho vols fer, no dubtis en iniciar una cadena musical.

Fer l'ingrés hospitalari més agradable i donar ànims a aquells que viuen des de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron aquests moments tan difícils són altres objectius de #musicxheroes. Aquesta iniciativa solidària també compta amb el suport dels músics del Liceu.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.