Vall d’Hebron presenta el seu nou vídeo institucional

El nou vídeo institucional representa l’essència del Nou Vall d’Hebron i explica tot allò que hem aconseguit, el que estem fent i el que farem.

26/10/2023

El Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus viu un moment de transformació i creixement. Amb visió de present, però també de futur, estem fent realitat el Campus del segle XXI. Dins d'aquest context de canvi presentem el nou vídeo institucional. Una petita mostra que ensenya què som i allò que fem. “Aquest vídeo institucional intenta condensar el que som en el present i el que serem en el futur, així com mostrar la tasca dels i les professionals que hi treballen en un moment clau de la seva història. És un nou Vall d’Hebron, en plena transformació, que no només passa per millorar les infraestructures i equipaments existents, sinó per un canvi organitzacional per optimitzar l’atenció al pacient”, explica Fran Garcia, Director de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciutadana del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

La missió de Vall d’Hebron se centra a donar una assistència d'excel·lència als nostres pacients. Capdavanters en docència, recerca i innovació, som la suma de les nostres cinc entitats: l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat), i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

A través d’un viatge frenètic de tres minuts ens endinsem a les nostres instal·lacions i espais i les nostres persones ens expliquen els pilars fonamentals del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. Una institució formada per més d’11.000 professionals que treballen amb esforç i dedicació per posar en el centre la salut de les persones, amb l'objectiu de donar respostes, estar en els moments què necessitin i acompanyar-les en totes les etapes de la vida.

 

A través d’un viatge frenètic de tres minuts ens endinsem a les nostres instal·lacions i espais i les nostres persones ens expliquen els pilars fonamentals del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.