Vall d’Hebron recapta 15.000 euros amb la venda de roses digitals solidàries per Sant Jordi

La recaptació es destinarà a seguir impulsant projectes de recerca i a millorar l'assistència.

26/04/2020

El Sant Jordi d’enguany ha estat especial en tots els sentits. La crisi sanitària i la situació de confinament han obligat a despertar l’enginy perquè la diada fos al màxim de bonica possible. Els últims anys, la Unitat de Mecenatge del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus venia roses solidàries amb paradetes tant a l’Hospital com al Passeig de Gràcia, amb voluntaris de Vall d’Hebron i amb el suport de La Caixa, per finançar projectes de recerca i d’assistència. El context actual, però, ha obligat a impulsar una iniciativa alternativa però igualment emotiva: les roses digitals solidàries contra el coronavirus. La rosa s’enviava per correu electrònic a la persona que es desitjava acompanyada d’un missatge personalitzat.

Les xifres de venda han estat molt satisfactòries: durant el dia de Sant Jordi es van regalar fins a 3.000 roses de Vall d’Hebron, fet que suposa una recaptació de 15.000 euros. Aquests diners es destinaran tant a seguir millorant l’assistència als pacients amb COVID-19 -s’ha fet un esforç ingent per adequar els espais i ja som l’hospital de l’Estat que disposa de més llits d’UCI- i a la recerca, ja que s’ha creat un equip polivalent i multidisciplinari format per més de 100 d’investigadors i metges de diferents àrees (epidemiòlegs, internistes, genetistes, viròlegs, immunòlegs, biòlegs moleculars, etc.) per desenvolupar diferents projectes d’investigació sobre la malaltia (COVID-19) i el virus que la causa (el SARS-CoV-2).

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.