Vall d'Hebron redissenya la seva marca per harmonitzar els logotips de Campus, Hospital i Institut de Recerca

S’ha fet un redisseny per tal d'aplicar la línia de l'exitosa imatge de Campus a l'Hospital i l'Institut de Recerca.

11/03/2024

Vuit anys després de la creació de la marca Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus, fem un pas endavant amb l'harmonització de les identitats visuals de l'Hospital i de l'Institut de Recerca.

Coincidint amb la imminent celebració del 30è aniversari del Vall d'Hebron Institut de Recerca a partir del juny de 2024 i el pròxim 70è aniversari de l'Hospital Universitari durant el 2025, s'ha dut a terme un redisseny de la marca per tal d'aplicar la línia de l'exitosa imatge de Campus a l'Hospital i l'Institut de Recerca.

Per començar, s'ha millorat la visibilitat de la línia base del logotip de Campus, el que aporta renovació i llegibilitat, sense perdre l'essència i la potència de marca. Aquesta modificació en la marca manté l'equilibri del logotip amb el concepte Vall d'Hebron, unificant el format digital i d'impressió.

A partir d'aquest canvi, el següent pas era aplicar la força de la imatge del logotip del Campus a l'Hospital i l'Institut de Recerca. Així, el logotip de l'Hospital serà des d'ara el que parteix del concepte Vall d'Hebron com a gran eix i es concreta en la seva línia base amb la definició d'Hospital Universitari. El color triat per definir l'Hospital és un tipus de blau que s'alinea amb la base del color del logotip del Campus.

El següent pas era aplicar el canvi al logotip del Vall d'Hebron Institut de Recerca, que fins ara partia de la base del disseny antic del logotip de l'Hospital, però amb el color propi de l'Institut. A partir d'ara la imatge tindrà també com a eix principal la imatge del logotip Campus i la marca Vall d'Hebron com a gran protagonista, mantenint el color propi de la institució, i especificant en la línia base el concepte Institut de Recerca o Research Institute en la seva versió anglesa. El logotip es completa amb la R que representa la filiació als Centres CERCA.

A més i, coincidint amb el 30è aniversari, el Vall d’Hebron Institut de Recerca tindrà una imatge associada a aquesta celebració, que acompanyarà al nou logotip durant aquest any.

Així mateix, també s'ha treballat la composició entre el logotip de Campus i el de l'Hospital i de l'Institut de Recerca respectivament en els casos en els quals aquests es presenten junts.

A més, s'ha aplicat aquest canvi a la composició conjunta de tots els logos de Campus, que també inclou els logotips del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO) i del Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (CEMCAT), que no experimenten modificacions, a més del de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que des de 2019 també forma part del Campus.

A més i, coincidint amb el 30è aniversari, el Vall d’Hebron Institut de Recerca tindrà una imatge associada a aquesta celebració, que acompanyarà al nou logotip durant aquest any.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.