Vall d’Hebron renova l'acreditació com a institut d'investigació sanitària per l'Instituto de Salud Carlos III

La Comissió d'Avaluació dels instituts d’investigació sanitaris de l’Instituto de Salud Carlos III ha renovat, per unanimitat, l’acreditació de l’Institut de Recerca Hospital Universitari Vall d’Hebron (IR-HUVH).

05/07/2024

L’auditoria, que va tenir lloc entre el 23 i el 27 de març, ha concedit la reacreditació amb un informe positiu de renovació. En el mateix es fa esment a que Vall d’Hebron manté una sòlida trajectòria, amb un enfortiment de les seves capacitats en l'atracció i la retenció de talent investigador, en el rendiment científic i de captació de finançament per a la investigació i en l’impuls d’accions conjuntes en el marc de l’institut acreditat, reflectint l'efecte d’una consolidada governança i emetent un informe favorable a la reacreditació com a institut d'investigació sanitària.

Vall d’Hebron va ser inicialment acreditat per l'Instituto de Salud Carlos III l'any 2009, i en els anys 2014 i 2019 va passar satisfactòriament la reacreditació, com ha fet aquest 2024. Es tracta, doncs, de la tercera reacreditació aconseguida, i que serà vigent durant els pròxims cinc anys.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.