Vall d'Hebron rep 200 sopars de les principals marques de menjar a domicili de Barcelona

Pizza Market, Sushifresh, Timesburg, Gonzalez & Co, L'Avocaterie i Niji s'uneixen per repartir menjar a sanitaris i Mossos.

18/03/2020

Les marques de menjar a domicili Pizza Market, Sushifresh, Timesburg, Gonzalez & Co, L'Avocaterie i Niji s'han unit per repartir menjar diàriament en els principals hospitals de Barcelona i en algunes comissaries dels Mossos d'Esquadra.

L'objectiu de la iniciativa impulsada per aquestes firmes és ajudar els professionals que aquests dies estan suportant una major pressió i càrrega de treball per fer front a la crisi sanitària provocada pel coronavirus. A cada repartiment es lliurarà menjar per a més de 200 persones.

La campanya va arrencar aquest dimarts amb el lliurament de diversos quilos de menjar preparat a Vall d'Hebron. Una furgoneta va arribar cap a les 20.30 hores a Vall d’Hebron i va deixar el menjar en una zona segura, on diversos professionals de l'hospital van acudir a recollir-la.

En cap moment els repartidors van accedir a l'interior de l'edifici hospitalari.

Fonts de les sis firmes de menjar a domicili que han impulsat la iniciativa assenyalen que els repartidors van equipats amb guants i mascaretes i, per tant, "s'estan prenent totes les mesures de prevenció necessàries per evitar possibles contagis". 

Cada tarda, cap a les 20.30 hores, els repartidors de 'Delivery for Heroes' -com s'ha batejat la iniciativa destinada als herois d'aquesta emergència sanitària- lliuraran diversos quilos de pizzes, hamburgueses, sushi, burritos, entrepans i mochis japonesos a un hospital diferent de Barcelona.

Aquests són l'Hospital Clínic, Hospital Sant Pau, Vall d'Hebron, Bellvitge, Hospital de la Mar i Hospital Sangrat Cor.

Així mateix, també lliuraran sopars als Mossos d'Esquadra de les comissaries de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi. "Els agents estan realitzant jornades molt llargues, de manera que també hem volgut incloure'ls en la campanya".

Residències i entitats d'ajuda a persones dependents

Finalment, les marques s'estan plantejant ampliar el repartiment de menjar a entitats que atenen persones dependents, així com a residències d'ancians, amb la finalitat de fer una mica més alegre l'hora del sopar als professionals que tenen cura dels col·lectius més vulnerables.

Per saber on van a repartir cada dia, els usuaris poden seguir els repartiments en el compte d'Instagram @delivery4heroes i amb el hashtag #Delivery4Heroes.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.