Vall d’Hebron rep més de 200 tablets de Barcelona Tech City i Mobile World Capital Barcelona

Els dispositius facilitaran la comunicació dels pacients amb els seus familiars, que no poden fer visites presencials durant la pandèmia del coronavirus.

06/05/2020

Vall d’Hebron ha rebut avui més de 200 tauletes donades per Barcelona Tech City i Mobile World Capital Barcelona, que van engegar l’abril passat la campanya ‘Tauletes per als malalts de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron’. Aquesta donació té com a objectiu millorar el contacte dels pacients amb els seus éssers estimats, en un context en què les visites presencials han estat restringides com a mesura de prevenció per la Covid-19.

Amb aquestes 200 tauletes, Barcelona Tech City i Mobile World Capital Barcelona han volgut posar el seu gra de sorra per millorar la comunicació dels pacients i afavorir el seu entreteniment durant l’ingrés hospitalari. Les videoconferències s’han convertit en el millor aliat per estar en contacte amb el seu entorn de les persones que es recuperen a Vall d’Hebron de la COVID-19.

El projecte s'ha realitzat a través de la plataforma de micromecenatge Migranodearena i ha comptat amb la col·laboració de Rakuten TV, Cisco, Makenai, Vodafone, Samsung España i SEUR. Un total de 140 donants anònims hi han contribuit a través de Migranodearena a què els pacients de Vall d'Hebron disposin d'aquestes 200 tauletes per comunicar-se amb els seus éssers estimats.

Barcelona Tech City és una associació privada sense ànim de lucre creada per emprenedors que representa a més de 1.000 empreses del sector digital i tecnològic de Barcelona. Mobile World Capital Barcelona impulsa el desenvolupament digital de la societat.  Aglutina Mobile World Congress Barcelona i va fundar 4 Years From Now, la plataforma de negocis per a la comunitat de startups present en tots els esdeveniments de Mobile World Congress a tot el món.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.