Vall d’Hebron rep un premi pel seu compromís amb la qualitat de la formació sanitària

El premi va ser recollit pel Dr. Tomàs Pumarola, director de Docència de Vall d’Hebron.

05/12/2017

El 28 de novembre va tenir lloc l’acte del 20è Aniversari d’Acreditació de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries a la sala d’actes del Col·legi de Metges de Barcelona, que va ser organitzat pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya.

En l’acte, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron va rebre un premi al “Reconeixement al compromís amb la qualitat de la formació a la demarcació de Barcelona”. El premi lliurat reconeix a l’Hospital pel seu compromís amb la qualitat de la formació com a  eina necessària per al manteniment de la competència professional sanitària al llarg durant els darrers 10 anys. El premi va ser recollit pel Dr. Tomàs Pumarola, director de Docència de Vall d’Hebron.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.