Vall d’Hebron rep un premi TOP Value com un dels hospitals amb millors resultats

Els premis TOP Value es basen en el Model de Value Based Healthcare desenvolupat per IQVIA.

25/03/2021

Els premis TOP Value organitzats per IQVIA han reconegut la feina de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron com un dels hospitals amb millors resultats a l’Estat. IQVIA és líder mundial en l'ús de dades, tecnologia, analítiques avançades i experiència humana per ajudar els seus clients a impulsar la cura de la salut.  

Aquests premis es basen en el Model de Value Based Healthcare desenvolupat per IQVIA i que està basat en cinc dimensions d’anàlisi, que tenen en compte l'orientació estratègica al valor, l'adaptació de models de valor, l'adequació de pràctiques clíniques, mesurar resultats rellevants i com es finança el valor. Altres centres que han rebut un reconeixement han estat el Campus de Madrid Quirón, que hi inclou l’Hospital General de Villalba, l’Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz, l'Hospital Universitari Infanta Elena i l’Hospital Universitari Rei Juan Carlos; l'Hospital Universitari de Cruces; i el Parc Salut Mar de Barcelona. En aquesta edició hi han participat 25 hospitals de l’Estat.


El director d’IQVIA Healthcare, Carles Illa, ha destacat que “el propòsit del TOP Value és generar una mirada àmplia a l'assistència basada en el valor, però contextualitzada en la nostra realitat i intentar connectar tots els punts relacionats amb el valor sota un únic paradigma”.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.