Vall d’Hebron ret homenatge als voluntaris, entitats i associacions que col·laboren amb l’hospital

Una part destacada de la jornada s’ha dedicat a explicar les vivències de voluntaris, entitats i associacions –que també formen part de la xarxa d’Amics de Vall d’Hebron– en el seu dia a dia a l’hospital

11/12/2019

El Dr. Antonio Roman, Director Assistencial de Vall d’Hebron; María Isabel Rodríguez, Subdirectora d’Infermeria de Vall d’Hebron; Marina Martínez, cap de la Unitat d’Atenció a Ciutadania de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats de Vall d’Hebron; i Marta Solé, vocal de Salut de la Federació Catalana de Voluntariat Social, han inaugurat un acte que té l’objectiu de reivindicar el paper dels voluntaris, que amb el seu esforç altruista fan més propera l’estada a l’hospital i donen suport afectiu a pacients i famílies.  En el decurs de l’acte se’ls ha fet lliurament de certificats en reconeixement a la seva tasca i agraïment a la seva col·laboració. El Dr. Ziko, la Dra. Cotó Fluix, de l’Associació Papallassos, i la Legión 501, vestits per a l’ocasió al més pur estil La Guerra de les Galàxies, han amenitzat l’entrega dels certificats.   

Una part destacada de la jornada s’ha dedicat a explicar les vivències de voluntaris, entitats i associacions –que també formen part de la xarxa d’Amics de Vall d’Hebron– en el seu dia a dia a l’hospital. El president de Kreamics, Jan Millastre; la Dra. Delirius i el Dr. Fiebre, de l’associació Sonrisa de la Fundació Theodora; José María Martínez, president de l’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya; Teresa Juny, presidenta de l’Associació Gent Gran Voluntària (ASVOL); i Dolores Ávalos, presidenta de l’Associació de Maria Auxiliadora; han compartit les seves experiències dins l’apartat ‘Històries del Voluntariat’. També ha aportat el seu testimoni la Dra. Enriqueta Felip, cap de Secció del Servei d’Oncologia Mèdica de Vall d’Hebron, José Luis Seijas, pare d’un pacient, i el presentador Jordi LP, que ha protagonitzat el monòleg ‘Jo sóc voluntari’.

Al llarg de la jornada ‘Voluntariat: el meu temps és per a tu’, presentat pel periodista Carles Lamelo, s’ha homenatjat a la voluntària Pura Torija, que als seus 85 anys porta 12 col·laborant amb l’Hospital Infantil, primer com a voluntària de la Fundació Theodora i després de Creu Roja. L’actuació musical de la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron ha posat el punt final a l’acte, que ha comptat amb un berenar solidari gentilesa d’Arcasa.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.