Vall d’Hebron, sisè millor hospital de l’Estat, segons el rànquing IEH 2015-2019

“L’Índex d'Excel·lència Hospitalària (IEH) 2015-2019” fa balanç dels darrers 5 anys i analitza l’evolució del Sistema Nacional de Salut en aquest període.

29/12/2020

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron apareix en sisè lloc en el rànquing dels millors hospitals de l’Estat, segons recull l'Índex d'Excel·lència Hospitalària (IEH) 2015-2019, fet públic per l'Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada. La classificació forma part del llibre “IEH 2015-2019. Cinc anys de sanitat a Espanya”, on es recullen diversos rànquings dels millors centres hospitalaris espanyols de les últimes cinc edicions, tant a escala general, autonòmica i per especialitats. A més, es fa una anàlisi de la situació i evolució del Sistema Nacional de Salut en aquest període.

La Fundació Jiménez Díaz (Madrid) encapçala aquesta llista dels 10 millors hospitals de l’Estat d’un índex que elabora l’Institut Coordenades a partir d’entrevistes per telèfon a més de 2.000 professionals de la salut. Per valorar l’excel·lència sanitària, tenen en consideració la qualitat assistencial, el servei hospitalari, el benestar i la satisfacció del pacient, la capacitat d’innovació, l’atenció personalitzada i l’eficiència de recursos; apostant per la sostenibilitat d’un sistema de salut públic, gratuït i de qualitat.

Enguany, on s’ha viscut la pandèmia de coronavirus, l’Institut Coordenades ha decidit, en aquest nou Índex d'Excel·lència Hospitalària, no elaborar una edició 2020 i reconèixer la feina en el període 2015-2019 del conjunt del sistema sanitari i els professionals que el conformen.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.