Les principals àrees de recerca del grup són l’estudi del mielomeningocele, conegut de manera comú com a espina bífida, i l’hèrnia diafragmàtica congènita. També s’ocupa de la recerca les fissures labiopalatines, bandes amniòtiques, gastròsquisi, teràpia cel·lular i enginyeria tissular.

El perfil clínic de l’equip el formen cirurgians pediàtrics, neonatòlegs i obstetres, que treballen juntament amb bioquímics, biotecnòlegs i biòlegs, al càrrec de la recerca bàsica. Junts desenvolupen, entre altres línies, diversos models animals per a la correcció intrauterina de malformacions fetals, i en promou la recerca translacional per a l’aplicació clínica humana. 

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.