Entre els objectius actuals del grup hi ha la posada en pràctica de la seqüenciació de tumors en pacients amb càncer de mama. L’estudi de l'eficàcia dels inhibidors de la via PI3K/mTOR i la seva relació amb l'estat mutacional, així com la continuació de la recerca sobre els factors que intervenen en la resistència als tractaments anti-HER2 i les estratègies destinades a revertir-los.

També estudiem l'eficàcia dels inhibidors PARP en el càncer de mama i investiguem la implementació d'estratègies terapèutiques i assajos clínics diferenciats per subtipus tumoral.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.